Uslovi korišćenja

Fotografija olovaka

Sajt pisanjezaweb.com zamišljen je kao mesto promocije kvalitetnog i originalnog sadržaja i veštine pisanja, pa ima i informativni i edukativni karakter. Namenjen je vlasnicima sajtova, administratorima, marketing menadžerima, vlasnicima i urednicima medija… i svim ljudima kojima je potrebna usluga pisanja kvalitetnog sadržaja i kreiranja originalnih članaka za veb sajt, stranicu na društvenim mrežama, blog ili neki drugi pisani projekat. Na ovom sajtu mogu i da se informišu o tehnikama pisanja, marketingu, društvenim mrežama… i da vide praktične primere tekstova koje smo do sada napisali. Sav sadržaj i informacije objavljene na sajtu vlasništvo su sajta pisanjezaweb.com i ne mogu se koristiti ili deliti u bilo kojoj vrsti medija bez pisane dozvole autora sajta. Ideja promovisanja kvalitetnog sadržaja bazira se upravo na originalnosti pa bi svaka vrsta nedozvoljenog korišćenja ili kopiranja sadržaja sa ovog sajta bilo kršenje ovog principa. Ovo se ne odnosi na deljenje linkova na društvenim mrežama, što je vrlo poželjna aktivnost.

Politika privatnosti i poverljivost podataka

Svi tekstovi i privatni podaci koje nam klijenti dostavljaju za nas predstavljaju poslovnu tajnu i ni na koji način neće biti ustupani trećim licima.

Odricanje od odgovornosti

Sajt pisanjezaweb.com ne odgovara u slučajevima da dođe do nekih značajnih promena u tehnikama pisanja ili marketinškim strategijamam, ako je na sajtu pre tih promena objavljen tekst sa drugačijim informacijama. Kako sajt ima i informativnu i edukativnu stranu, a onlajn svet i tehnike pisanja i marketinga se u savremenom društvu brzo menjaju, tako su eventualna zakašnjenja informacija moguća. Sajt nije zamišljen kao mesto koje će objavljivati gole informacije i podatke o dešavanjima u sferi marketinga ili Web Content Writing-a, već kao mesto koje će ljudima davati smernice i nuditi usluge kreativnog osmišljavanja sadržaja. A kako je suština kreativnog pisanja sloboda, tako sadržaj na sajtu ima i informativni, ali i inovativni karakter, bez namere da nekoga zavede ili pogrešno obavesti. Ukoliko se to po Vašem mišljenju desi, molimo Vas da nas kontaktirate na mejl pisanjezaweb@gmail.com.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *