Reference

Pisanje za WEB ima višegodišnje iskustvo u pisanju tekstova što potvrđuje niz već objavljenih knjiga, ali i mnogobrojni online projekti.

Među najnovijim projektima je pisanje autorskih tekstova na LinkedIn Puls platformi na temu modernog marketinga, marketing tehnologije, društvenih mreža itd.

Spisak do sada objavljenih tekstova na ovoj platformi možete videti ovde:

ONLINE PROJEKTI “PISANJA ZA WEB”

Projekti agencije za pisanje tekstova ostvareni su u saradnji sa turističkim portalom tt-group.net kao i sa stranicom posvećenom ljubiteljima filmske umetnosti Filmovi7.

Tekstovi koji odlično ilustruju naš način WEB pisanja za usko specijalizovane sajtove biće kritički prikaz Oskarom nagrađenog filma “Linkoln” kao i jedan od tekstova na raznovrsnom turističkom portalu TT Group u kome obrađujemo grad Niš.

A evo i još nekih tekstova sa sajta turističkog portala tt-group:

 1. “Turska muzika onlajn” 
 2. “Google art project – najpoznatiji muzeji na svetu” 
 3. “Sirija – kolevka civilizacija ili nova raskrsnica sila”

I još nekih tekstova sa sajta Filmovi7:

 1. “Maša i medved” 
 2. “Turske serije na TV-u”
 3. “Crtani filmovi koji su postali igrani filmovi”

Najnoviji projekti:

 1. http://bugarskainfo.com/ –sajt posvećen Bugarskoj i njenim turističkim potencijalima, na kome učestvujemo u pisanju originalnih i kreativnih tekstova.
 2. http://www.grckaleto.rs/ – novi specijalizovani sajt o Grčkoj
 3. http://www.kolaci-beograd.rs/sitni-kolaci  – pišemo tekstove za njihov “slatki” blog

Takođe, pišemo i gost postove sa raznovrsnim temama. Evo samo nekih primera:

 1. Pet najpopularnijih destinacija za jesenja putovanja
 2. Moja omiljena mesta u Beogradu 
 3. Tekst pesme

Lista referenci i off line projekata takođe ilustruju kakav Vam kvalitet tekstova nudimo. Pa pogledajte i njih:

 1. “Serbia” – izdanje na engleskom jeziku namenjeno stranim turistima, autorsko delo Biljane Luković u kome je učestovala kako u pisanju tekstova na srpskom, tako i u njihovom prevođenju na engleski jezik. Izdanje se može naći u svim bolje snabdevenim knjižarama u celoj zemlji.
 2. “Belgrade” – izdanje na engleskom jeziku izrađeno u saradnji sa grupom autora. Izdanje je takođe namenjeno stranim turistima i može se naći u bolje snabdevenim knjižarama.
 3. “Serbian Monasteries” – Autorsko delo Biljane Luković koja je pisala tekstove na srpskom jeziku i prevodila ih na engleski. I ovo se turističko izdanje namenjeno strancima može naći u bolje snabdevenim knjižarama.
 4.  “Serbia and Belgrade” – izdanje koje je objedinilo sva tri gore pomenuta izdanja u jedno u luksuznom, tvrdom povezu.
 5.  “Serbian Cuisine” – originalni srpski kuvar i simpatični gastronomski vodič kroz najbolje restorane u Beogradu i njihove specijalitete na engleskom jeziku.
Fotografija svih do sada objavljenih izdanja

Deo objavljenih izdanja u slici i reči

Reprezentativna edicija “Čuda sveta” u 4 knjige obrađuje 7 svetskih čuda antike i sva čuda sveta koja intrigiraju čitaoce . Edicija “Čuda sveta” takođe je u prodaji u svim bolje snabdevenim knjižarama širom zemlje.

Imamo iskustvo i u pisanju izdanja za decu, što potvrđuje i knjiga “Mi smo životinje – a vi?” na srpskom i engleskom jeziku.

Takođe, pisali smo tekstove i za niz privrednih izdanja o beogradskim opštinama  poput Palilule ili Savskog Venca, ali i za privredna izdanja o drugim gradovima Srbije kao što su Čačak, Vrnjačka Banja. Ova specifična izdanja namenjena su poslovno-biznis prezentaciji opština i gradova sa reklamiranjem njihovih privrednih potencijala radi privlačenja novih poslovnih partnera.

Fotografija psa koji u zubima nosi telefonsku slušalicu

Kontaktirajte nas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *